dissabte, d’abril 01, 2006

Cinc cèntims del Blog (Fotografia)

Presentació: ...quelcom per explicar!

Aquest blog no és en cap cas un suplement del primer (Cèsar Pasadas) ni una ampliació. És simplement un document de renovació recent i continuada sobre imatges que m'han agradat en el moment de captar-les. Així doncs, és un blog exclusiu d'imatges que acompanyen al seu peu un títol-explicació molt sintètic.
Anar amb la càmara tot el dia no és senzill, i menys intentar no fer una fotografia quan es veu una escena interessant. De manera que si en un moment concret d'aquests, alguna persona s'hagués vist identificada i decidís que la seva imatge és més important que la idea plasmada, i no volgués estar a l'abast de la "xarxa", si us plau m'ho comuniqui per e-mail que seria immediatament retirada. No obstant, en algunes imatges podran veure's persones i no "personatges", ja què no li donc valor ni protagonisme a cap d'aquestes sinó és per pròpia demanda aliena.

Amb tot, i donat que el motiu d'aquest blog no és lucratiu, si voleu una fotografia impresa de bona qualitat, només s'haurien d'abonar els gastos d'impressió i enviament.

Aquest bloc no està considerat per una única temàtica..., ja que, la meva "diguem-ne" capacitat per adaptar-me a una gran quantitat d'activitats i escenaris fará que les imatges exposades siguin de tipologia diversa: tant en digital com en diapositiva o paper escanejats, tant en color com el B&W, paisatgística o esportiva, denúncia, etc., i en cap moment cerco fer "una obra d'art" sinó plasmar el que veig i sento en una representació gràfica: la fotografia

Esteu tots i totes convidats/des a comentar cadascuna de les imatges que vagi exposant al llarg de la vida d'aquest Blog.

1 Comments:

Anonymous Carles Roger va dir...

Hola Cèsar. Coneixia l'altre bloc més literari i no havia vist l'enllaç fins ara. Aqui es veuen millor les fotos i estan la majoria molt currades. Enhorabona.

diumenge, de maig 07, 2006 10:16:00 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< INICI